Poliţia Suceava i-a luat la ochi pe cei care fac transport de persoane neautorizat

> 25 de sancţiuni au fost aplicate în doar două zile

Poliţiştii suceveni au desfăşurat săptămâna trecută acţiuni pentru depistarea celor care efectuează transport de persoane neautorizat.

În cadrul acestora au fost aplicate 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.615 lei, din care la regimul rutier 23, în valoare de 12.615 lei, iar la Legea 38/2003 republicată alte două, în valoare de 1.000 lei.

De asemenea, au fost reţinute nouă permise de conducere, dintre care cinci pentru depăşiri neregulamentare, trei pentru viteză şi unul pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului.

Totodată, au fost retrase patru certificate de înmatriculare: câte unul pentru aplicarea de folii sau lipsă ITP, iar două pentru lipsă autorizaţie transport, fiind dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului prin reţinerea certificatului şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare pe o perioadă de 6 luni.

Ca exemplu, Poliţia Suceava a informat că vineri, în jurul orelor prânzului, pe bulevardul Sofia Vicoveanca din Suceava a fost depistat un bărbat de 56 ani din Suceava, în timp ce transporta ilegal trei persoane cu un autoturism pe ruta Suceava – Fălticeni. El a fost sancţionat contravenţional, fiind dispusă, totodată, suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului prin reţinerea certificatului şi a plăcuţelor cu numărul de înmatriculare pe o perioadă de 6 luni. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: