Reabilitarea sistemului de termoficare din Vatra Dornei

Gheorghe Flutur salută promptitudinea cu care ministrul Dezvoltării a aprobat finanţarea

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că încălzirea municipiului Vatra Dornei va fi una dintre cele mai moderne, pentru că sistemul de termoficare va fi reabilitat integral, iar în acelaşi timp va fi asigurată şi alimentarea cu gaz natural a centralei de cogenerare din municipiu.

Flutur a salutat, ieri, promptitudinea cu care ministrul Dezvoltării, Administraţiei şi Lucrărilor Publice, Attila Cseke, a semnat finanţarea cu 56,7 milioane de lei a proiectului de reabilitare a sistemului centralizat de termoficare din Vatra Dornei, la nicio săptămână de la discuţia pe care au avut-o despre mai multe proiecte esenţiale pentru promovarea şi dezvoltarea judeţului Suceava.

Gheorghe Flutur a menţionat că un alt proiect important pentru zonă, la care lucrările avansează în ritm alert, este cel al magistralei de gaz Pojorâta – Vatra Dornei.

Preşedintele Consiliului Judeţean a reamintit că Transgaz a alocat 18 milioane de lei pentru această investiţie, iar municipiul Vatra Dornei are o centrală termică pe gaz natural care aşteaptă de mulţi ani să poată funcţiona.

„Sunt încrezător că acest demers va avea succes şi că finalizarea acestei investiţii înseamnă protecţie asupra pădurii, înseamnă confort, civilizaţie şi dezvoltare” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: