Drumurile naţionale „la negru”, cele judeţene, cu zăpadă frământată

Prefectura Suceava a informat că, ieri, pe căile de circulaţie rutieră administrate de Secţia Drumuri Naţionale (SDN) Suceava şi SDN Câmpulung Moldovenesc circulaţia era asigurată fără probleme deosebite, carosabilul fiind negru şi umed.

În acelaşi timp, pe căile de circulaţie rutieră aflate în administrarea şi exploatarea Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Suceava se circula în condiţii de iarnă, carosabilul fiind parţial acoperit cu zăpadă frământată în zonele Suceava, Rădăuţi şi Fălticeni.

Sursa citată a menţionat că, pentru prevenirea şi combaterea poleiului pe drumurile judeţene, se intervenise cu 30 utilaje şi s-au împrăştiat 209 tone de material antiderapant. Pe drumurile naţionale s-a intervenit cu 58 de maşini şi utilaje, cu un consum de 458 tone sare şi 153 tone amestec nisip. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: