Pe agenda întrevederii lui Bogdan Gheorghiu cu preşedintele Klau Iohannis

Proiectele majore ale Ministerului Culturii

Proiectele majore ale Ministerului Culturii, dar şi cele care beneficiază de înaltul patronaj al Preşedinţiei, precum Festivalul Internaţional „George Enescu”, au figurat zilele trecute pe agenda întâlnirii dintre preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, a transmis Agerpres.

„Am discutat despre proiectele majore ale Ministerului Culturii, dar şi despre cele care beneficiază de înaltul său patronaj, aşa cum este Festivalul Internaţional George Enescu, mai ales că anul acesta vorbim de o ediţie specială, la 140 de ani de la naşterea marelui muzician. În acelaşi timp, am vorbit despre propunerile Ministerului Culturii pentru Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi, nu în ultimul rând, despre măsurile pe care le avem în vedere pentru sprijinirea sectorului cultural în această perioadă” a anunţat ministrul Bogdan Gheorghiu pe Facebook.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: