O femeie care intenţiona să se sinucidă a fost salvată de poliţişti

Poliţiştii suceveni au reuşit să găsească o femeie de 57 de ani din Fântânele care plecase sâmbătă de acasă cu intenţia de a se sinucide (pentru că a fost părăsită de soţ care trăieşte acum cu o altă femeie).

Sâmbătă seara, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 de o femeie din comuna Fântânele că mama sa, în vârstă de 57 ani, plecase de acasă cu două ore înainte spunându-i că intenţionează să se sinucidă.

Mama i-a zis fetei că nu mai poate trăi ştiind că soţul său a părăsit-o şi că locuieşte cu o altă femeie din localitate, mărturisind că se va sinucide… Dar fiica nu i-a luat în serios vorbele, nefiind prima discuţie de acest tip.

Ulterior, femeia a plecat de acasă fără să anunţe pe cineva. Iar când a observat absenţa mamei, fiica şi toţi membrii familiei au început să o caute prin împrejurimi şi în zona liniei de cale ferată de pe raza comunei Vereşti.

După circa două ore, întrucât căutările nu au avut succes, fiica a sesizat situaţia prin 112.

Poliţiştii au încercat să ia legătura telefonic cu femeia căutată, care iniţial nu a dat curs apelurilor telefonice. Dar în urma insistenţelor poliţiştilor şi a discuţiilor de convingere purtate de aceştia, ea a declarat că se află „pe un câmp, lângă râul Siret, şi că are de gând să se sinucidă”.

Poliţişti şi membri ai familiei au pornit în direcţia indicată, iar după aproximativ 30 minute de căutări au găsit femeia pe câmp, în extravilanul satului Stamate, în apropierea albiei râului Siret.

Femeia a fost transportată la domiciliu, unde a declarat că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi că a plecat în mod voluntar de la domiciliu, cu intenţia de a se sinucide, pentru că nu mai suportă faptul că soţul a părăsit-o.

Ea a mai spus că suferă de depresie, în acest sens fiindu-i prescris tratament medicamentos de medicul specialist, tratament pe care în ultima perioada nu l-a mai luat.

Un echipaj medical din cadrul UPU Suceava i-a acordat femeii primele îngrijiri medicale, stabilind că ea se afla într-o stare bună, fără a se impune transportul său la Spitalul Judeţean Suceava în vederea efectuării de investigaţii suplimentare. Femeia a rămas la domiciliu, sub supravegherea familiei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: