Laboratorul de medicină nucleară al Spitalului Judeţean a fost avizat de CNCAN

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, vineri, în finalul şedinţei ordinare a CJ Suceava, că Laboratorul de medicină nucleară de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a fost autorizat de Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare (CNCAN).

Flutur a spus că laboratorul a fost avizat CNCAN miercuri şi că au fost deja făcute primele programări pentru data de 11 februarie.

Totodată, el a menţionat că asistenţii medicali ai laboratorului au urmat cursuri de radioprotecţie.

Laboratorul de medicină nucleară este dotat cu două aparate medicale de înaltă performanţă, respectiv un PET-CT şi un SPEC-CT, şi se consideră că va reprezenta un mare beneficiu pentru pacienţii din judeţul Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI