Concerte în pandemie

Trupa americană de rock The Flaming Lips a folosit bule de plastic

Trupa americană de rock The Flaming Lips a venit cu un mod creativ de a susţine spectacole live în mijlocul pandemiei. Spectatorii au fost aşezaţi în bule de plastic.

Grupul a susţinut două concerte în weekend în Oklahoma, unde membrii publicului au dansat în timp ce erau în bule de plastic, scrie Reuters.

În anunţurile dinaintea spectacolului, fotograful şi cameramanul Nathan Poppe a postat pe Twitter fotografii cu spaţiul, spunând că există 100 de bule de plastic şi în fiecare încap maxim trei persoane.

Bulele au fost dotate cu difuzoare, ventilatoare, sticle de apă, prosoape şi bileţele cu mesajele: „Trebuie să merg la baie / E prea cald aici”, în aşa fel încât administratorii să îi ajute pe petrecăreţi.

Participanţii au fost nevoiţi să poarte măşti când erau în afara bulelor, dar în interior au putut renunţa la ele.

„Cred că suntem destul de norocoşi că fanilor The Flaming Lips le plac aventurile”, a declarat pentru BBC solistul Wayne Coyne.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: