Tinerii din ATOS au sărbătorit Mica Unire

Pe 24 ianuarie, de ziua Micii Uniri, patruzeci de tineri care fac parte din Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Suceveni (ATOS) au cântat la strană la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din Slătioara de la Stulpicani, locul naşterii şi copilăriei coordonatorului lor, părintele Justinian Cojocar.

A fost a patra Sfântă Liturghie a tinerilor corişti, după cea din 8 noiembrie, de la Biserica „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Sfântu Ilie, cea din 26 decembrie, de la Biserica din Ortoaia – Dorna şi cea care a avut loc de Crăciunul pe vechi, pe 7 ianuarie, de la Biserica din cătunul Ploscii – Izvoarele Sucevei.

După agapa ce a urmat slujbei, pentru care tinerii şi coordonatorul lor au mulţumit familiei pr. Ilie Ursachi şi credincioşilor slătioreni, cu părintele Justinian Cojocar în frunte, au plecat cu mare avânt la distracţie: s-au suit pe Mestecăniş, s-au dat cu sania şi au petrecut momente frumoase împreună.

Momente pe care, cu sănătate de la Dumnezeu, tinerii sunt hotărâţi să le retrăiască şi să ajungă în multe alte locuri minunate. (M.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: