Noua biserică din Brodina de Sus se va construi pe amplasamentul celei mistuite de incendiu

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Calinic, a efectuat, marţi, o vizită la Brodina de Sus, pentru a discuta la faţa locului despre amplasamentul bisericii care se va construi în locul celei mistuite recent de un incendiu.

În urma acestei vizite, ÎPS Calinic a completat răspunsul oferit unei enoriaşe care solicita ca noua biserică să fie construită pe vechiul amplasament, deoarece acolo a fost permanent locaşul de cult al comunităţii din sat.

„În localitatea Brodina de Sus, întrucât nu s-a găsit un alt loc mai potrivit, biserica se va construi pe vechiul amplasament. Pe această cale, mulţumesc părintelui Constantin Bobu, care s-a oferit să dea cărămida pentru noua biserică, domnului inginer Gheorghe Flutur, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care va contribui la lucrările de construire a edificiului eclezial, precum şi tuturor celor care doresc să se înveşnicească, implicându-se în construirea unei biserici. Cu Dumnezeu înainte!” a transmis ÎPS Calinic. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: