Ion Lungu intenţionează ca în 2024 să candideze pentru un loc în Parlament

> El este încrezător că funcţia de primar al Sucevei va fi câştigată tot de un liberal > Potrivit lui, un candidat redutabil este Lucian Harşovschi

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a reiterat recent, la News Bucovina, că nu va mai candida pentru funcţia de primar al Sucevei în 2024.

Întrebat dacă vizează funcţia de preşedinte de consiliu judeţean, Ion Lungu a reamintit că preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că doreşte să candideze pentru un nou mandat.

Primarul a spus însă că îşi propune o carieră de parlamentar.

Întrebat cum va gestiona candidatura pentru funcţia de primar prin prisma funcţiei sale de preşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Suceava, Ion Lungu a arătat că organizaţia are tineri pregătiţi pentru această funcţie.

Potrivit lui Ion Lungu, unul dintre cei care va fi „un candidat redutabil” ar putea fi viceprimarul Lucian Harşovschi.

„Lucian Harşovschi este o variantă. Este un om care ştie, are atâta experienţă în administraţie, este tânăr, energic” a spus Ion Lungu.

El a arătat că se va vedea până în 2024 care va fi persoana pe care PNL o va susţine pentru funcţia de primar al Sucevei.

„Ţinta este de a câştiga Primăria în 2024” a spus Ion Lungu.

El a recunoscut că, ţinând cont că PNL este la guvernare, se va eroda politic, dar că va acţiona astfel încât un membru liberal să fie ales primar.

 „Avem ca ţintă să menţinem Primăria Suceava la PNL şi sunt convins că vom reuşi acest lucru” a conchis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: