Doar un parteneriat serios poate conduce spre rezultate concrete

> Senatorul USR-PLUS George Mîndruţă şi preşedintele CJ Suceava Gheorghe Flutur au discutat cu ministrul Fondurilor Europene despre finanţarea de proiecte mari în judeţul Suceava, inclusiv despre finanţarea autostrăzii A 7

Ministrul Investiţiilor şi Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, şi senatorul USR-PLUS George Mîndruţă au avut o întâlnire, la sediul ministerului, cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat USR-PLUS Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă, întâlnirea a venit în urma discuţiilor de săptămâna trecută dintre conducerile judeţene PNL şi USR-PLUS Suceava asupra viitoarei colaborări pentru proiectele de dezvoltare ale judeţului.

Sursa citată arată că discuţiile au fost, în principal, despre finanţarea autostrăzii A7, vitală pentru Moldova, care a fost „neglijată” la acest aspect de guvernările anterioare.

„Moldova este singura regiune care nu este traversată de niciun segment de autostradă, lucru care înfrânează dezvoltarea judeţelor din estul ţării” se arată în comunicatul USR-PLUS Suceava.

În cadrul întâlnirii s-a convenit asupra necesităţii urgentării proiectelor mari, de anvergură, asupra parteneriatului între UAT-uri, precum şi asupra creării de facilităţi pentru investitori.

„S-a discutat şi despre demararea proiectului de asociere a oraşelor Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, proiect atât de necesar pentru punerea în valoare a uriaşului potenţial turistic al zonei montane” se menţionează în comunicat.

Totodată, se subliniază că doar un efort comun, bazat pe un parteneriat serios, fără prejudecăţi politice, axat pe proiecte concrete, realizabile, poate duce la rezultate notabile.

Ministrul Cristian Ghinea a menţionat că este prima întâlnire în care USR-PLUS şi PNL se prezintă împreună pentru a discuta şi susţine proiectele unui judeţ.

„Aşa cum am promis, sprijinim transpartinic proiectele de dezvoltare locală şi regională ale judeţului Suceava” a declarat senatorul USR-PLUS George Mîndruţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: