12 amenzi şi 14 avertismente pentru pescuit ilegal

Jandarmeria Suceava a anunţat că, în perioada 22-24 ianuarie, a desfăşurat mai multe acţiuni de prevenire şi combatere a braconajului piscicol în zona acumulării Rogojeşti, din apropierea localităţii Siret, şi în zona râului Suceava, din proximitatea localităţii Dragomirna.

Acţiunile au avut loc în comun cu Asociaţia Club Sportiv Bucovina Fishing.

Potrivit sursei citate, jandarmii au aplicat 14 avertismente şi 12 amenzi, în valoare de 3.600 lei, pentru pescuit fără permis în habitatele piscicole naturale. De asemenea, un permis pentru pescuit a fost ridicat.

Totodată, au fost confiscaţi şi distruşi peste 100 de soldăţei pentru pescuit ştiuca, de la pescarii care deţineau mai multe mijloace de pescuit decât prevede legislaţia în vigoare.

Jandarmii suceveni atrag atenţia că vor acţiona şi în perioada următoare pentru protejarea fondului piscicol şi respectarea cadrului legal care reglementează pescuitul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: