1.421 de suceveni s-au vaccinat luni împotriva Covid-19

> Numărul total al sucevenilor care s-au vaccinat se apropie de 13.500 > Mai sunt locuri libere pentru vaccinare doar la Siret şi Vatra Dornei

În cursul zilei de luni, 25 ianuarie, 1.421 de suceveni s-au vaccinat împotriva Covid-19, numărul total de persoane vaccinate în judeţul Suceava urcând la 13.431 cu prima doză şi 709 cu doza a doua, a informat ieri directorul executiv al DSP Suceava, Dinu Sădeanu.

Cei mai mulţi suceveni s-au vaccinat la Spitalul Judeţean Suceava – 493. Au urmat Spitalul Municipal Rădăuţi – 146; Spitalul Municipal Fălticeni – 174; Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – 156; Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – 114; Spitalul Orăşenesc Siret – 126; Centrul de vaccinare Stadion Vatra Dornei – 96.

În acelaşi timp, cu echipa mobilă de vaccinare s-au efectuat 56 vaccinări beneficiarilor Centrului de dializă Fresenius.

Sursa citată menţionează că pentru data de 26 ianuarie erau înscrise 1.182 de persoane în vederea vaccinării.

În total, în judeţul Suceava, pentru următoarele 7 zile s-au programat pentru vaccinare 5.732 persoane.

Gradul de ocupare a locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile, singurele centre de vaccinare unde mai sunt sloturi disponibile fiind cele de la Spitalul Orăşenesc Siret şi de la Centrul de vaccinare Stadion Vatra Dornei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: