Rata de infectare SARS-CoV-2 în judeţ – 1,88 la mie

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava era ieri de 1,88 la mia de locuitori fără focare şi 1,89 cu focare, a informat luni Prefectura.

Potrivit ratei de infectare, municipiul Suceava rămâne în „zona galbenă”, însă este foarte aproape de cea roşie. Concret, în municipiul reşedinţă de judeţ rata de infectare era ieri de 2,94 la mie fără focare şi 2,99 cu focarul de la Complexul de recuperare neuropsihomotorie „Blijdorp – O nouă viaţă”.

În judeţ, 11 localităţi se află în „zona roşie”: Adâncata, Bogdăneşti, Burla, Horodnic de Jos, Ipoteşti, Moldoviţa, Rădăuţi, Satu Mare, Vatra Dornei, Vicovu de Jos, Volovăţ. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: