Rădăuţi şi Ipoteşti, încă 14 zile în scenariul roşu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Suceava, întrunit duminică în şedinţă extraordinară, a decis încetarea aplicării măsurilor stabilite anterior pentru comunele Bilca (1,22), Capu Câmpului (0,80), Frumosu (0,87), Pătrăuţi (1,40) şi Pârteştii de Jos (1,40).

Totodată, s-au dispus începând cu data de 25.01.2021, pentru oraşul Solca şi comuna Todireşti, pentru o perioadă de 14 zile, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a fost între 1,5 şi 3/1000 de locuitori, măsuri specifice scenariului galben.

În acelaşi context s-a hotărât ca municipiul Rădăuţi şi comuna Ipoteşti să rămână, de la 25 ianuarie, pentru alte 14 zile în scenariul roşu, din cauza incidenţei de peste 3. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: