Încă 1.040 de suceveni s-au vaccinat împotriva Covid-19

> Numărul persoanelor din judeţ vaccinate se apropie de 12.500 > Mai sunt locuri libere pentru vaccinare doar la Siret şi la Vatra Dornei

În cursul zilei de 24 ianuarie, 1.040 de suceveni s-au vaccinat împotriva Covid-19, numărul total de persoane vaccinate în judeţul Suceava urcând la 12.469, a informat ieri directorul executiv al DSP Suceava, Dinu Sădeanu.

Cei mai mulţi suceveni s-au vaccinat la Spitalul Judeţean Suceava – 353. Urmează Spitalul Municipal Rădăuţi – 153; Spitalul Municipal Fălticeni – 114; Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – 138; Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – 114; Spitalul Orăşenesc Siret – 114; Centrul de vaccinare stadion Vatra Dornei – 54.

Cu echipa mobilă de vaccinare, în perioada 18-24 ianuarie, s-au efectuat 432 de vaccinări la beneficiarii din centrele de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică Sasca Mică, Zvoriştea şi Costâna.

Sursa citată a mai precizat că pentru luni, 25 ianuarie, erau înscrise în vederea vaccinării 1.181 persoane.

În judeţul Suceava, pentru următoarele 7 zile s-au programat la vaccinare 6.707 persoane. Astfel, gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile, singurele centre de vaccinare unde mai erau ieri locuri disponibile fiind cele de la Spitalul Orăşenesc Siret şi de la stadionul din Vatra Dornei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: