Fotbal

Bucovina Rădăuţi, încă o victorie în meciurile amicale din această iarnă

Bucovina Rădăuţi a disputat un nou meci amical la sfârşitul săptămânii trecute, adversară fiindu-i formaţia de Liga a IV-a, Juniorul Suceava. Partida disputată pe teren neutru, pe stadionul din Bădeuţi, a fost câştigată de echipa ce evoluează în eşalonul al treilea, cu scorul de 4-1.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Adrian Stroe, Stejărel Vişinar şi de antrenorul-jucător Iulian Ionesi. Reuşita de onoare a sucevenilor a purtat semnătura lui Alex Negrea.

În precedentele două jocuri de pregătire din intersezon, Bucovina Rădăuţi a remizat, 6-6, cu LPS Suceava, şi a învins, cu 3-2, formaţia de Liga a II-a Aerostar Bacău.

Rădăuţenii vor mai susţine alte 9 partide de verificare până pe data de 13 martie, când va debuta sezonul de primăvară, după cum urmează: pe 27 ianuarie cu Huşana Huşi, pe 30 ianuarie cu Şomuz Fălticeni, pe 13 februarie cu Juniorul Suceava, pe 17 februarie cu Huşana Huşi, pe 20 februarie cu Şomuz Fălticeni, pe 24 februarie cu Dante Botoşani, pe 27 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamţ, pe 3 martie cu Dante Botoşani şi pe 6 martie cu FC Botoşani, juniorii de elită.

Bucovina Rădăuţi a avut un parcurs foarte bun în actuala ediţie de campionat. Elevii lui Iulian Ionesi ocupă locul al treilea al clasamentului Seriei I din Liga a III-a, şi asta doar pentru că au golaveraj mai slab în faţa celor două formaţii de pe primele două locuri, Ştiinţa Miroslava şi Foresta Suceava. După disputarea a 10 etape, inclusiv una din retur, cele trei formaţii sunt la egalitate de puncte, 22. În primul meci oficial din 2021, Bucovina Rădăuţi va întâlni gruparea CSM Paşcani.

Bucovina Rădăuţi (repriza I): Butnariu – E. Ciobanu, Chirilescu, Florescu, Antonesei, Vitu, Dănilă, Stroe, Străjeriu, R. Ciobanu, Stoian.

Bucovina Rădăuţi (repriza a II-a): Puianu – Nistor, Vişinar, Coajă, Şpac, Pitic, Bejenar, I. Coroamă, C. Coroamă, I. Plămadă, Irimescu. Au mai intrat: Rotar şi Ionesi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: