Fotbal

Şomuz Fălticeni a pierdut „la mustaţă” amicalul cu Aerostar Bacău

În cel de-al doilea meci amical al pregătirilor de iarnă, Şomuz Fălticeni a evoluat pe terenul sintetic de la Piatra Neamţ în compania grupării de Liga a II-a, Aerostar Bacău. La finalul unui joc echilibrat, băcăuani s-au impus cu 3-2.

Formaţia fălticeneană a dat o replică bună şi a condus cu scorul de 2-1 la pauză, ca urmare a reuşitelor semnate de Cătălin Tutuţă şi Alin Cazacu.

Şomuz a deplasat la Piatra Neamţ un lot de 15 jucători, format din Chindriş, Dohotaru, Toukam, Njindja, Ursu, Netbai, Polifron, Zamă, Vartolomeu, Robciuc, Tchassem, Tutuţă, Chiseliţă, Cazacu şi Padovei.

Fălticenenii vor susţine următorul meci de pregătire sâmbăta viitoare, pe 30 ianuarie, în compania celor de la Bucovina Rădăuţi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: