Şcoala Gimnazială Bosanci

Se cere demisia directorului şi a unor profesori

> Ei ar fi făcut campanie electorală şi nu cursuri > Primarul zice că petiţia e semnată, de fapt, de un singur elev, iar un părinte zice că ceilalţi elevi n-au fost întrebaţi

Mai mulţi elevi de clasele a VII-a şi a VIII-a de la Şcoala Gimnazială Bosanci ar fi iniţiat petiţii prin care cer demisia directorului unităţii şcolare şi a mai multor cadre didactice. Petiţiile sunt semnate de 30 de elevi.

Aceştia reclamă că atât directorul unităţii, cât şi respectivele cadre didactice au făcut campanie electorală pentru alegerile parlamentare din 2020 şi nu lecţii cu elevii.

Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, susţine însă că petiţia a fost semnată de un singur elev în dreptul celorlalţi. Un părinte al unui elev spune că cel care a făcut-o va avea de suferit pentru că a publicat petiţia fără acordul celorlalţi elevi.

„Cum pot aceşti copii de clasa a VII-a B să ceară demisia doamnei directoare în condiţiile în care dumneaei le-a fost învăţătoare” a spus, revoltat, respectivul părinte, subliniind că aceasta este „un cadru didactic demn de urmat, una dintre cele mai bune învăţătoare pe care le are Bosanciul”.

„Vom acţiona împotriva acestui copil care şi-a permis să folosească numele copiilor noştri fără să-i întrebe” a mai menţionat respectivul părinte. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: