Municipiile Suceava şi Vatra Dornei, la un pas de scenariul roşu

>Zece localităţi sucevene în „zona roşie”

 Zece localităţi sucevene se aflau, ieri, în zona roşie, având o rată de infectare de peste 3 cazuri la mia de locuitori.

Între acestea se aflau municipiul Rădăuţi şi comuna Volovăţ, cu rate de infectare de peste 4 cazuri la mia de locuitori.

În „zona galbenă” se aflau duminică 33 de localităţi, între care municipiile Suceava, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.

Dintre acestea, municipiile Suceava şi Vatra Dornei se aflau aproape de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori.

Astfel, municipiul Suceava avea o rată de infectare de 2,97 la mia de locuitori, cu tot cu focarul de la Centrul „Blijdorp – O nouă viaţă”, cu 7 cazuri, şi de 2,92 cazuri la mia de locuitori fără focar. Municipiul Vatra Dornei avea rata de infectare de 2,96 cazuri la mia de locuitori. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: