Comunele Moldoviţa şi Horodnic de Jos intră în scenariul roşu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava s-a întrunit sâmbătă, în şedinţă extraordinară, analizând evoluţia epidemiei cu noul coronavirus în localităţile judeţului.

Astfel, s-a stabilit încetarea aplicării măsurilor stabilite anterior pentru comunele Dorna Arini (0,34) şi Horodnic de Sus (1,07).

Totodată, s-au dispus, începând cu data de 25.01.2021, ora 0, pentru oraşul Siret şi comunele Dorna Candrenilor, Fântâna Mare, Grăniceşti, Ilişeşti şi Vultureşti, pentru o perioadă de 14 zile, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile era între 1,5 şi 3/1000 de locuitori, măsuri specifice scenariului galben.

Măsuri specifice scenariului roşu s-au impus, de la aceeaşi dată, pentru Moldoviţa şi Horodnic de Jos. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: