Traseul autostrăzii A 7 se discută azi, la Suceava

> Pentru tronsoanele Dolhasca – Suceava şi Suceava – Siret au fost propuse mai multe variante

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat, ieri, la o întâlnire cu reprezentanţii USRPLUS Suceava, că în cursul zilei de azi urmează să se poarte discuţii legate de traseul pe care îl va avea Autostrada A 7 pe teritoriul judeţului nostru.

Flutur a spus că a fost convocată o întâlnire la care să participe primarii de pe traseul autostrăzii A 7 cu reprezentanţii CNAIR şi ceilalţi reprezentanţi implicaţi în proiectul acestui drum de mare viteză, pentru a lua în discuţie variantele de traseu pentru construcţia acestei autostrăzi.

Pentru autostrada A7 proiectanţii au prezentat mai multe variante de traseu.

Astfel, între Suceava şi Siret au fost prezentate cinci variante, dintre care trei prin estul municipiului Suceava, iar două prin vestul municipiului, în timp ce traseul Paşcani – Dolhasca –Suceava are şase variante de traseu pe Valea Siretului, variante care sunt paralele cu calea ferată, dar şi variante dinspre Dolhasca spre Fălticeni, care ocolesc municipiul Fălticeni prin vest sau est.

Gheorghe Flutur a spus, după prima întâlnire cu proiectanţii, că în stabilirea traseului se ţine seama de reţelele de înaltă tensiune, de căile ferate şi intersecţia autostrăzii cu căile ferate, de intersecţiile cu drumuri naţionale, judeţene şi comunale, de rezervaţii naturale şi de restricţiile în aceste rezervaţii, cum ar fi pădurea Zamostea. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: