Vatra Moldoviţei

Tânăr fără permis urmărit în trafic

> După ce a derapat, el a abandonat maşina şi a luat-o la fugă cu patru poliţişti pe urme

O urmărire în trafic s-a desfăşurat miercuri dimineaţa pe direcţia Frumosu – Vatra Moldoviţei (DJ 176).

Astfel, în jurul orei 7.45, o patrulă a încercat să oprească pentru control un Audi A4. Dar şoferul nu s-a supus semnalelor şi a mărit viteza.  După aproximativ 300 de metri, fugarul a virat pe un drum comunal ce face accesul în zona denumită Prund Vatra Moldoviţei. După aproximativ 150 metri, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, intrând în derapaj.

După aceea, şoferul a abandonat maşina şi a luat-o la fugă pe o uliţă îngustă. Doi poliţişti au continuat pe jos urmărirea acestuia, iar alţi doi cu autospeciala.

Într-un final, fugarul a fost prins pe raza comunei Vatra Moldoviţei.

În aceste condiţii, s-a constatat că este vorba de un localnic de 20 ani  care nu are permis. Prin urmare, acum este cercetat penal în acest sens. Totodată, tânărul a fost amendat pentru că asigurarea RCA era expirată, la fel şi dovada pentru certificatul de înmatriculare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: