Jandarmii suceveni au prezentat raportul anual

La sediul Jandarmeriei Suceava, în ziua de 20 ianuarie, a avut loc evaluarea activităţii desfăşurate de inspectorat în anul anterior.

Potrivit unui comunicat al IJJ Suceava, activitatea instituţiei s-a concretizat în: > 16.428 misiuni de menţinere a ordinii publice, 11.364 executate independent, iar 4.414 în cooperare; > 1.366 misiuni de asigurare a ordinii publice; >  2.091 misiuni cooperare/ colaborare cu alte instituţii; > 1.017 intervenţii ca urmare a apelurilor la 112; > 6.822 de misiuni executate în contextul pandemiei de Covid-19; > 593 de misiuni de combatere a faptelor ilicite în domeniul silvic; > 585 de misiuni pentru executarea mandatelor de aducere; > 4644 de contravenţii constatate, valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate în acest an fiind de 1.500.500 de lei.

În acest context, inspectorul-şef col. Mihai Lungu a precizat că „principalul aspect care a influenţat în mod decisiv misiunile organizate şi executate în anul care a trecut  l-a constituit pandemia de Covid-19. Dar, ca şi în anii precedenţi, în anul 2020 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava s-a axat pe o gestionare transparentă a situaţiilor de menţinere, asigurare şi restabilire a ordinii publice, urmărind în permanenţă realizarea dialogului şi acordarea întregului sprijin pentru soluţionarea eventualelor nelămuriri, spiritul prevederilor legale fiind prioritar în rezolvarea situaţiilor ce au impus intervenţia forţelor de ordine” a arătat sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: