Jandarmii suceveni au prezentat raportul anual

La sediul Jandarmeriei Suceava, în ziua de 20 ianuarie, a avut loc evaluarea activităţii desfăşurate de inspectorat în anul anterior.

Potrivit unui comunicat al IJJ Suceava, activitatea instituţiei s-a concretizat în: > 16.428 misiuni de menţinere a ordinii publice, 11.364 executate independent, iar 4.414 în cooperare; > 1.366 misiuni de asigurare a ordinii publice; >  2.091 misiuni cooperare/ colaborare cu alte instituţii; > 1.017 intervenţii ca urmare a apelurilor la 112; > 6.822 de misiuni executate în contextul pandemiei de Covid-19; > 593 de misiuni de combatere a faptelor ilicite în domeniul silvic; > 585 de misiuni pentru executarea mandatelor de aducere; > 4644 de contravenţii constatate, valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate în acest an fiind de 1.500.500 de lei.

În acest context, inspectorul-şef col. Mihai Lungu a precizat că „principalul aspect care a influenţat în mod decisiv misiunile organizate şi executate în anul care a trecut  l-a constituit pandemia de Covid-19. Dar, ca şi în anii precedenţi, în anul 2020 Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava s-a axat pe o gestionare transparentă a situaţiilor de menţinere, asigurare şi restabilire a ordinii publice, urmărind în permanenţă realizarea dialogului şi acordarea întregului sprijin pentru soluţionarea eventualelor nelămuriri, spiritul prevederilor legale fiind prioritar în rezolvarea situaţiilor ce au impus intervenţia forţelor de ordine” a arătat sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: