Andrei Bacoş, activist civic:

După pandemie începe lupta pentru drepturile sucevenilor

Activistul civic sucevean Andrei Bacoş a declarat la News Bucovina că va continua şi în următorii ani lupta pentru locuitorii din municipiul Suceava şi că aşteaptă să treacă pandemia pentru a începe lupta pentru drepturile locuitorilor Sucevei.

„Am văzut că după alegeri nu mai există efervescenţa din campania electorală. Cred că se aşteaptă acum să treacă patru ani” a spus Bacoş.

El a arătat că acum nu se pot face adunări cu mai mult de 100 de oameni şi că va începe acţiuni după ridicarea stării de alertă.

„Aştept să treacă pandemia şi să începem să luptăm pentru drepturile noastre. Sper să ne revenim la normal şi să ne manifestăm, să putem să ne adunăm. Consider că voi putea strânge suficienţi oameni pentru a demara aceste acţiuni” a spus Bacoş.

Totodată, el a anunţat că, după ce trece iarna, doreşte să iniţieze şi o acţiune de ecologizare a municipiului.

„Îmi doresc să adunăm suficienţi oameni cu care să reuşim să ecologizăm toată zona municipiului Suceava. Aş dori să luăm cartierele la rând, zonele la rând, pădurile la rând şi să facem acest lucru. Când am mai făcut acţiuni de ecologizare au fost câteva zeci de persoane care şi-au arătat intenţia să participe şi la alte acţiuni pe care le voi iniţia pe viitor” a spus Andei Bacoş.

Activistul civic sucevean consideră că şi în perioada  2021-2023 administraţia locală trebuie să se preocupe de confortul cetăţeanului, nu doar în 2024, înaintea alegerilor.

„Din păcate, aşa cum ştim cu toţii, multe dintre aceste probleme se rezolvă înainte de alegeri. Pe ultima sută de metri încercăm să rezolvăm cât mai multe probleme” a spus Bacoş. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: