La vaccinare

Cu chestionarul şi acordul completate

Sucevenii care sunt programaţi să se vaccineze împotriva Covid-19 sunt rugaţi să vină la centrele de vaccinare unde au fost repartizaţi cu formularele gata completate, pentru a se elimina aglomeraţia în zona de triaj.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a spus că pentru a veni în sprijinul centrelor de vaccinare din judeţ şi pentru a se evita aglomeraţia în zona de triaj, DSP Suceava a publicat pe pagina sa de web cele două chestionare care trebuie completate de persoanele care urmează să fie vaccinate.

Astfel, pe pagina DSP Suceava sunt postate şi se pot descărca iar apoi lista chestionarul de triaj vaccinare şi acordul pacientului informat.

„Dacă v-aţi programat pentru vaccinarea anti SARS-CoV-2, vă recomandăm să descărcaţi aceste formulare de pe site-ul DSP https://www.dspsv.ro şi să vă prezentaţi cu ele gata completate la centrul de vaccinare” se arată în mesajul DSP Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: