Centrul comunitar de vaccinare împotriva Covid-19 din Vatra Dornei a fost operaţionalizat

DSP Suceava a anunţat că a fost operaţionalizat centrul de vaccinare comunitar din Vatra Dornei şi că deja se pot face programări.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a spus că de miercuri, 20 ianuarie, se pot face programări pentru vaccinare împotriva SARS-CoV-2 şi la centrul de vaccinare de la sala de sport a Colegiul Naţional „Ion Luca” din Vatra Dornei, care va funcţiona în judeţ pe lângă centrele de vaccinare deja existente din etapa întâi.

În Vatra Dornei, Spitalul Municipal nu poate fi inclus ca centru de vaccinare în etapa a doua, pentru că nu poate asigura fluxurile necesare, dar în municipiu a fost pus în funcţiune centrul comunitar.

DSP Suceava a reamintit că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii, cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la  momentul respectiv.

În judeţ mai funcţionează centre de vaccinare de la spitalele din Suceava, Siret, Rădăuţi,  Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: