Bucovina Rădăuţi a câştigat amicalul cu Aerostar Bacău

Bucovina Rădăuţi a jucat deja al doilea meci amical al pregătirii de iarnă. Pe teren neutru, la Piatra Neamţ, elevii antrenorului Iulian Ionesi au înfruntat formaţia de Liga a II-a Aerostar Bacău. Partidele din debutul pregătirii de iarnă verifică tonusul băieţilor după „luptele” cu sarmalele şi salata de boeuf şi au ca scop pregătirea, în mare parte psihică, pentru antrenamentele fizice mai crunte ce vor urma.

Băcăuanii au intrat în avantaj la pauză ca urmare a reuşitei semnate de Corban, în minutele de început ale partidei, însă rădăuţenii au dat o replică foarte bună în repriza secundă. Jucătorii antrenaţi de Iulian Ionesi au izbutit să puncteze de trei ori prin Robert Ciobanu, Alin Florescu, din penalti, şi Daniel Bejenar, impunându-se la final cu scorul de 3-2. Acesta a fost al doilea meci de pregătire al Bucovinei din această iarnă, după cel de sâmbătă, de la Suceava, cu LPS, încheiat nedecis, 6-6. Trebuie precizat că rădăuţenii au profitat de duelul cu Aerostar pentru a rula toţi jucătorii, inclusiv pe experimentaţii Vasile Vitu şi Stejărel Vişinar, care au evoluat pentru Foresta în prima parte a campionatului Ligii a III-a.

Bucovina Rădăuţi va mai susţine alte 10 partide de verificare până pe data de 13 martie, când va debuta sezonul de primăvară, după cum urmează: pe 23 ianuarie cu Juniorul Suceava, pe 27 ianuarie cu Huşana Huşi, pe 30 ianuarie cu Şomuz Fălticeni, pe 13 februarie cu Juniorul Suceava, pe 17 februarie cu Huşana Huşi, pe 20 februarie cu Şomuz Fălticeni, pe 24 februarie cu Dante Botoşani, pe 27 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamţ, pe 3 martie cu Dante Botoşani şi pe 6 martie cu FC Botoşani, juniorii de elită.

De asemenea, între 3 şi 13 februarie, Bucovina va efectua un stagiu de pregătire centralizată într-o locaţie ce urmează a fi stabilită.

Bucovina Rădăuţi ocupă locul al treilea al clasamentului Seriei I din Liga a III-a, la egalitate cu  Ştiinţa Miroslava şi Foresta Suceava. În primul meci oficial din 2021 Bucovina Rădăuţi va juca cu CSM Paşcani.

Bucovina Rădăuţi (repriza I): Puianu – Şpac, Vişinar, Chirilescu, E. Ciobanu, Dănilă, Pitic, I. Plămadă, Stroe, I. Coroamă, Stoian.

Bucovina Rădăuţi (repriza a II-a): Butnariu – Antonesei, Nistor, Florescu, Coajă, Vitu, Bejenar, Irimescu, C. Coroamă, Străjeriu, R. Ciobanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: