Arest preventiv şi control judiciar

>  Faţă de cei doi suceveni reţinuţi în urma percheziţiilor într-un recent dosar deschis pentru contrabandă au fost luate măsuri preventive

În cursul zilei de 20 ianuarie, faţă de doi suceveni, reţinuţi în urma unor percheziţii efectuate în judeţele Suceava şi Dâmboviţa, au fost luate măsuri preventive în cadrul unui dosar penal pentru contrabandă.

Astfel, un sucevean de 46 de ani a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar o suceveancă de 31 de ani a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Reamintim că, potrivit anchetei, cei doi ar fi implicaţi în contrabanda cu ţigări, poliţiştii suceveni găsind în timpul percheziţiilor ţigări de provenienţă extracomunitară. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: