Încă 1.077 de suceveni s-au vaccinat împotriva Covid-19

> Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la aproape 6.000

În cursul zilei de 19 ianuarie, 1.077 de suceveni s-au vaccinat împotriva Covid-19, dintre care 967 doza I, iar 110 doza a II-a, a informat directorul executiv al DSP Suceava, Dinu Sădean.

Potrivit sursei citate, distribuţia pe centre de vaccinare a fost următoarea: Spitalul Judeţean Suceava – 472; Spitalul Municipal Rădăuţi – 156; Spitalul Municipal Fălticeni – 120; Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc – 114; Spitalul Municipal Vatra Dornei – 59; Spitalul Orăşenesc Gura Humorului – 120; Spitalul Orăşenesc Siret – 36.

Până la raportarea de ieri, în centrele de vaccinare din judeţul Suceava s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2 5.813 persoane.

De menţionat că pentru data de 20 ianuarie s-au înscris alţi 880 de suceveni în vederea vaccinării.

În total, în judeţul Suceava, pentru următoarele 7 zile, au fost efectuate 7.044 de programări. În municipiul Suceava gradul de ocupare al locurilor de vaccinare este de 100% pentru următoarele 7 zile.

Reamintim că sucevenii au posibilitatea să se programeze la vaccinare şi în centrele organizate în judeţ unde mai sunt locuri disponibile, respectiv la centrele de vaccinare din Siret, Rădăuţi, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc sau Fălticeni. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: