Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost operat ieri, la Iaşi

> El va urma o perioadă „lungă şi intensă” de recuperare la Viena

Activistul de mediu Daniel Bodnar, care a suferit marţi dimineaţa un grav accident de circulaţie, a fost operat la un spital din Iaşi în cursul zilei de ieri. Potrivit surorii lui Bodnar, care a discutat cu medicii din echipa operatorie, aceştia au făcut tot ceea ce a ţinut de ei, la cele mai înalte standarde.

„Lui Daniel i-au fost refăcuţi corpii vertebrali. Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării. De acum, Dumnezeu îşi va face partea Lui, cu siguranţă!” a arătat sora activistului, dr. Daniela Pintican.

Potrivit acesteia, Daniel Bodnar se trezise din anestezie, iar astăzi urmează să i se facă un examen neurologic.

„Va urma o perioadă lungă şi intensă de recuperare. Căutăm cele mai bune soluţii, pentru că ne dorim cu ajutorul lui Dumnezeu, ca Daniel să poată umbla din nou” a adăugat Daniela Pintican, care a menţionat că recuperarea o va face în Viena, acolo unde Daniel are două surori.

„Urmează să facem demersurile necesare pentru a începe cât mai repede posibil procedurile. Noi, ca familie, îl susţinem, avem nevoie şi de susţinerea voastră! Vă mulţumim pentru susţinere şi pentru toate mesajele. Daniel este un om preaiubit de Dumnezeu, familie şi de toţi oamenii care îl cunosc şi ştiu că lupta lui a fost, este şi va fi pentru dreptate şi adevăr. Cu Dumnezeu înainte!” a mai scris dr. Daniela Pintican. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: