Rădăuţi

Cele două centre de vaccinare împotriva Covid-19 sunt pregătite pentru a fi operaţionalizate

Administraţia locală din Rădăuţi a amenajat două centre de vaccinare în municipiu, ambele pe strada Ştefan cel Mare.

Potrivit declaraţiilor inspectorului local pentru Situaţii de Urgenţă, Paul Andrusceac, centrele de vaccinare de la Rădăuţi sunt pregătite să-şi înceapă activitatea, după autorizarea lor de către DSP Suceava.

Aflăm că, organizate în incinta sălii polivalente şi în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Regina Elisabeta”, centrele de vaccinare au fost dotate de Primăria Rădăuţi, compartimentate pe fluxuri de acces şi pregătite cu inventarul şi logistica necesare pentru evidenţa persoanelor care doresc să se vaccineze.

 Unităţile vor fi deservite de personalul medical aferent şcolilor rădăuţene şi personal contractual din cadrul Primăriei Rădăuţi.

După procedura de autorizare de către DSP, centrele se vor regăsi şi pe platformele online de înscriere pe listele de vaccinare. Reamintim că pentru etapa a doua de vaccinare cei interesaţi se pot înscrie online la https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login#/home. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: