La Rădăuţi, în noaptea de luni spre marţi

Cea mai scăzută temperatură din judeţ

> Până în 23 ianuarie, vremea se încălzeşte

Cea mai friguroasă noapte de până în prezent din acest an a fost noaptea de luni spre marţi, când în judeţ temperaturile au coborât până la minus 20 de grade Celsius.

Cea mai scăzută temperatură din judeţ s-a înregistrat la Rădăuţi, respectiv -20,3 grade Celsius. La Suceava, temperatura a coborât la -18,5 grade Celsius.

În zona de munte, la Poiana Stampei, s-au înregistrat -13,6 grade Celsius.

Informarea meteo a Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) privind vremea rece expiră azi la ora 10.

Potrivit ANM, până în data de 23 ianuarie, valorile termice vor creşte semnificativ în zona Moldovei.

Astfel, maximele termice vor creşte de la medii de -8 – -6 grade, la medii în jurul a 10 grade, iar cele minime, de la medii de -16 – -14 grade, la medii de 1 – 2 grade. În cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va marca o scădere treptată spre medii ale maximelor de 4 – 5 grade şi ale minimelor, de -3 – -2 grade.

Probabilitatea pentru precipitaţii mai importante cantitativ şi pe arii extinse va fi în creştere după data de 23 ianuarie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: