Tom Jones va lansa, la 80 de ani, un nou album de studio

Tom Jones va lansa la data de 23 aprilie, la vârsta de 80 de ani, un nou album de studio intitulat „Surrounded By Time” în care „reinventează” un set de piese „de importanţă personală”, relatează vineri EFE. Coprodus de Ethan John şi Mark Woodward, acest nou produs discografic va fi cel de-al 42-lea album de studio al său, după „Long Lost Suitacase” (2015) şi „Spirit In the Room” (2012), care s-au remarcat deja prin dorinţa artistului galez de a se adresa unui public mai larg.

Piesa „Talking Reality Television Blues”, în care artistul abordează schimbările prin care a trecut televiziunea de la apariţia sa până în prezent, poate fi ascultată pe platformele digitale. „Am fost martor la începuturile ei. Nu ştiam pe atunci că voi face parte din TV, dar este posibil ca puterea sa să ne amintească cât de nebuni, creativi şi minunaţi suntem şi, de asemenea, cât de şocantă poate fi realitatea pe care o reflectă”, a explicat muzicianul citat de Universal Music.

Numit Cavaler de regina Marii Britanii şi distins cu premiul BRIT Awards pentru Cel mai bun artist şi pentru contribuţia adusă muzicii britanice, Tom Jones a vândut de-a lungul carierei sale de cinci decenii peste 100 de milioane de exemplare ale albumelor sale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: