Prefectul şi cei doi subprefecţi s-au vaccinat împotriva Covid-19

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, ca şi cei doi subprefecţi ai judeţului, Laura Moraru şi Daniel Prorociuc, s-au vaccinat, luni, la centrul de vaccinare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, împotriva Covid-19.

„Ne-am vaccinat pentru noi, pentru cei dragi, pentru colegi, pentru cei din jur! Am acţionat responsabil, cu preţuire pentru cel mai mare cadou oferit omenirii, viaţa! Decizia de a ne vaccina ţine de fiecare dintre noi, dar numai Împreună, printr-un efort comun, vom putea învinge virusul. Până atunci însă, trebuie să fim atenţi şi să respectăm în continuare măsurile de prevenţie sanitare, care şi-au dovedit deja eficienţa. Mesajul nostru este unul simplu şi sincer, că fiecare dintre noi, şi toţi Împreună, cu maturitate şi responsabilitate, putem fi o voce prin care să oprim răspândirea epidemiei” a transmis prefectul.

La fel ca premierul Florin Cîţu, care a venit la vaccinare purtând un tricou cu mesaj, a procedat şi subprefectul Daniel Prorociuc, care a purtat un tricou cu mesajul „Binili învinge! Trebuie ajutat puţin”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: