De Ziua Culturii Naţionale şi la 75 de ani de viaţă

Mihai Pânzaru-PIM, Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Ofiţer

La 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naţionale, în cadrul unui eveniment desfăşurat la Palatul Cotroceni, preşedintele Klaus Iohannis i-a conferit graficianului Mihai Pânzaru-PIM Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Ofiţer.

Suceveanul Mihai Pânzaru-PIM a fost recompensat astfel, potrivit Administraţiei Prezidenţiale, „în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia importantă avută, de-a lungul întregii sale activităţi, la promovarea culturii şi a identităţii naţionale româneşti.

Sâmbătă, 16 ianuarie, Mihai Pânzaru-PIM (în fotografie, alături de ministrul Culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, la Palatul Cotroceni) a împlinit 75 de ani. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: