Consilierul local rădăuţean Florin Preda, în război deschis cu fostul primar PSD Nistor Tătar

> Senatorul Ioan Stan e aşteptat să împartă dreptatea la PSD Rădăuţi

Consilierul local PSD din Rădăuţi Florin Preda, propus spre excludere din PSD ca urmare a ultimei şedinţe a Biroului Municipal al PSD Rădăuţi, a anunţat la NewsBucovina că nu este dispus să „accepte manevrele lui Nistor Tătar”, care vizează îndepărtarea sa din partid şi din postura de ales local al municipiului.

Preda a spus că ceea ce se întâmplă acum în PSD Rădăuţi este o rezultantă a modului defectuos de management prin care actualul preşedinte al organizaţiei social-democrate, Nistor Tătar, fost primar al oraşului, înţelege să coordoneze activitatea din opoziţie.

„Dl Tătar a pierdut toate alegerile din ultimii ani. Şi cele prezidenţiale, şi cele locale, şi cele generale, şi tot a fost menţinut la conducerea Organizaţiei Municipale a PSD. Eu am încredere că după ce voi fi ascultat în cadrul Comisiei de etică a partidului şi voi prezenta toate argumentele voi avea câştig de cauză” a mai spus Florin Preda. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: