Comuna Satu Mare intră în scenariul roşu

> Comunele Frătăuţii Noi şi Dorneşti, în scenariul galben > Comuna Drăguşeni a scăpat de restricţii suplimentare

 Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava s-a întrunit ieri în şedinţă extraordinară şi a analizat situaţia epidemiei cu noul coronavirus în localităţile judeţului, stabilind noi măsuri.

Restricţiile suplimentare au fost anulate pentru comuna Drăguşeni, unde rata de infectare a scăzut la 1,18 la mie. Începând cu data de 19.01.2021, ora 0, comuna Dorneşti (1,98), iar începând cu data de 20.01.2021, ora 0, comuna Frătăuţii Noi (1,62), pentru o perioadă de 14 zile, intră în scenariul galben. În acelaşi timp, cu data de 20.01.2021, ora 0, comuna Satu Mare (3,13) intră în scenariul roşu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: