Bucovina Rădăuţi a disputat deja primul amical al perioadei de pregătire

Bucovina Rădăuţi a disputat un prim meci amical al pregătirilor de iarnă în compania juniorilor de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, la finele săptămânii precedente. Partida s-a încheiat nedecis, scor 6-6, constituind un bun prilej pentru antrenorul Iulian Ionesi de a-i vedea la lucru pe toţi jucătorii avuţi la dispoziţie, inclusiv pe fundaşul central Vasile Vitu, care a decis să se antreneze cu Bucovina până când va lua o decizie fermă în ceea ce priveşte viitorul său fotbalistic. De asemenea, au fost testaţi şi o serie de tineri de perspectivă, precum Moloce, Popescu sau Irimescu.

Rădăuţenii vor mai disputa alte 11 partide de verificare până pe data de 13 martie, când va debuta sezonul de primăvară, după cum urmează: pe 20 ianuarie cu Aerostar Bacău, pe 23 ianuarie cu Juniorul Suceava, pe 27 ianuarie cu Huşana Huşi, pe 30 ianuarie cu Şomuz Fălticeni, pe 13 februarie cu Juniorul Suceava, pe 17 februarie cu Huşana Huşi, pe 20 februarie cu Şomuz Fălticeni, pe 24 februarie cu Dante Botoşani, pe 27 februarie cu Ceahlăul Piatra Neamţ, pe 3 martie cu Dante Botoşani şi pe 6 martie cu FC Botoşani, juniorii de elită.

De asemenea, între 3 şi 13 februarie, Bucovina Rădăuţi va efectua un stagiu de pregătire centralizată într-o locaţie ce urmează a fi stabilită.

Lotul de bază, din 22 de jucători, este alcătuit din portarii Ionuţ Puianu, Cristi Butnariu şi Paul Rotar, fundaşii Florin Antonesei, Mugur Florescu, Vasile Chirilescu, Alexandru Ciobanu, Marius Puha, Abel Coajă şi Iulian Coroamă, mijlocaşii Vasile Dănilă, Daniel Bejenar, Valentin Vatamaniuc, Alexandru Irimescu, Ionuţ Plămadă, Alexandru Pitic, Mihai Nistor şi Cătălin Coroamă, şi atacanţii Ionel Stoian, Iulian Ionesi, Robert Ciobanu şi Adrian Stroe.

Bucovina Rădăuţi ocupă locul al treilea al clasamentului Seriei I din Liga a III-a, având acelaşi număr de puncte cu cele două formaţii de pe primele două locuri, Ştiinţa Miroslava şi Foresta Suceava. După disputarea a 10 etape, inclusiv una din retur, cele trei formaţii sunt la egalitate de puncte, 22. În prima etapă, Bucovina Rădăuţi va întâlni gruparea CSM Paşcani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: