Şi comuna Şaru Dornei intră în scenariul roşu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava s-a întrunit, duminică, în şedinţă extraordinară, şi a decis încetarea aplicării măsurilor stabilite anterior pentru comuna Panaci (incidenţă 0,90).

Totodată, s-au dispus, începând cu data de 18.01.2021, ora 0, pentru comunele Dărmăneşti şi Moara, şi începând cu data de 19.01.2021, ora 0, pentru comuna Bosanci, pentru o perioadă de 14 zile, măsuri specifice scenariului galben.

De asemenea, s-au dispus, începând cu data de 19.01.2021, ora 0, pentru comuna Şaru Dornei, pentru o perioadă de 14 zile, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depăşit pragul de 3/1000 locuitori, măsuri specifice scenariului roşu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: