Primăria Suceava a finalizat de joi cele cinci centre de vaccinare din municipiu

> Primarul Ion Lungu spera ca ele să devină operaţionale cât mai curând

Primarul Ion Lungu a anunţat, joi seara, că Primăria municipiului Suceava a finalizat amenajarea centrelor de vaccinare din punct de vedere administrativ.

„Sperăm să fie operaţionale cât mai repede aceste centre, prin implicarea Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, care să repartizeze cadre medicale şi personal sanitar-auxiliar, astfel încât să demareze efectiv activitatea de vaccinare etapa a doua, aşteptată de mulţi suceveni” a spus Ion Lungu.

Potrivit reprezentanţilor DSP Suceava, pentru a putea fi operaţionalizate, centrele trebuie să fie autorizate şi să aibă personal, respectiv medici, asistenţi medicali şi registratori.

În fiecare centru va trebui să fie cel puţin doi medici şi patru asistenţi medicali. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: