Poiana Stampei, „polul frigului” din judeţ

> La Suceava şi Rădăuţi s-au înregistrat minus 15 grade Celsius

Temperaturile minime înregistrate în judeţ în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost în jurul valorii de minus 15 grade Celsius.

Cel mai frig a fost la Poiana Stampei, unde s-au înregistrat -17,5 grade Celsius.

La Rădăuţi au fost -15,9 grade Celsius, iar la Suceava -15,4 grade Celsius.

Duminică dimineaţa, la ora 10, temperatura resimţită la Poiana Stampei era de -18 grade Celsius, la Rădăuţi de -10 grade Celsius, iar la Suceava de -11 grade Celsius.

Ger până la 20 ianuarie

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o informare meteo privitoare la ger, valabilă până miercuri, în această săptămână.

Informarea meteo a intrat în vigoare la 16 ianuarie, ora 2, fiind valabilă până miercuri, 20 ianuarie, ora 10.

Potrivit ANM, în intervalul menţionat vremea urmează să fie deosebit de rece. Pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor va fi ger, la început în nord-vest, nord-est şi centru, iar apoi şi în celelalte regiuni.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub minus10 grade şi se vor încadra, în general, între -18 şi -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intramontane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade.

Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între minus 10 şi 0 grade.

Meteorologii precizează că, local, vor fi condiţii de gheţuş. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: