În perspectivă

Cursă aeriană regulată pe ruta Cernăuţi – Suceava

> Primarul oraşului Cernăuţi spune că deja are discuţii cu un operator aerian din România

Primarul oraşului Cernăuţi, Roman Kliciuk, a afirmat, în timpul unei transmisiuni în direct pe Facebook, că intenţionează să lanseze o cursă aeriană regulată de pasageri spre Suceava (România), a transmis BucPress.

Primarul a spus că, în prezent, autorităţile locale lucrează activ în direcţia reluării activităţii traficului aerian pe Aeroportul Internaţional „Leonid Kadeniuk” din Cernăuţi.

„În principiu, în starea sa actuală, aeroportul este capabil să primească avioane de mici dimensiuni. Cu siguranţă, putem relansa zboruri directe între Cernăuţi şi cel puţin până la Kiev” a spus primarul.

Potrivit lui Roman Kliciuk, în prezent, autorităţile cernăuţene negociază cu una dintre companiile aeriene româneşti.

„Intenţionăm să lansăm o rută de zbor de pe aeroportul din Cernăuţi către Suceava. Totuşi, cred că vom merge înainte cu paşi mici şi trebuie să reactivăm aeroportul” a subliniat primarul Roman Kliciuc. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: