Învăţământul preuniversitar

Peste 3000 de cadre didactice şi-au exprimat disponibilitatea de a se vaccina anti-Covid-19

> Ele reprezintă 40,5% din totalul de 7569

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, a informat, miercuri, într-un comunicat de presă, că, potrivit situaţiei statistice întocmite la nivelul învăţământului preuniversitar sucevean, 3066 de cadre didactice din totalul celor 7569, reprezentând 40,5%, şi-au exprimat disponibilitatea pentru vaccinarea anti-Covid-19.

Anuţei a spus că, dintre cei 1004 angajaţi din rândul personalului didactic auxiliar, 428 de angajaţi, reprezentând 42,6%,  au optat pentru vaccinarea anti-Covid-19, iar din rândul personalului nedidactic doar 683, reprezentând 34,2% din totalul celor 1994 de angajaţi, au optat pentru vaccinarea anti-Covid-19. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: