Numărul sucevenilor vaccinaţi împotriva Covid-19 a ajuns la 3.539

> Miercuri au fost efectuate 564 de vaccinări

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava, consilier Gabriela Băncilă, a anunţat că în cursul zilei de miercuri, în cadrul fazei întâi de vaccinare împotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech, pe raza judeţului s-au efectuat 564 de vaccinări.

Cele mai multe, 372 au fost făcute la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Alte 102 au fost făcute la Spitalul Municipal Rădăuţi, 42 la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, 36 la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, iar 12 la Spitalul Orăşenesc Siret.

La Vatra Dornei şi Fălticeni nu s-au efectuat, miercuri, vaccinări împotriva Covid-19.

Gabriela Băncilă a menţionat că de la începutul campaniei de vaccinare se efectuaseră în total 3.539 vaccinări.

Ea a precizat că în cursul zilei de ieri s-au distribuit alte 600 doze de vaccin Pfizer BioNTech în centrele de vaccinare din judeţ,  în funcţie de programările efectuate.

„Vă amintim că administrarea unui vaccin împotriva Covid-19 reprezintă unul dintre instrumentele critice pentru limitarea efectelor pandemiei, alături de celelalte instrumente: respectarea restricţiilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică)” a spus Băncilă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: