Comuna Arbore intră în scenariul roşu

> Municipiul Fălticeni, oraşul Milişăuţi şi comuna Pojorâta rămân în scenariul galben, alături de comuna Fundu Moldovei

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava a analizat miercuri evoluţia epidemiei şi a luat noi măsuri. Astfel, s-a decis încetarea aplicării măsurilor stabilite anterior pentru comuna Horodnic de Jos (0,80). S-au dispus, începând cu data de 14.01.2021, ora 0, pentru municipiul Fălticeni, oraşul Milişăuţi şi comuna Pojorâta, iar începând cu data de 15.01.2021, ora 0, pentru comuna Fundu Moldovei, măsuri specifice scenariului galben.

Începând cu data de 15.01.2021, ora 0, pentru comuna Arbore s-au dispus pentru o perioadă de 14 zile, măsuri specifice scenariului roşu, în situaţia în care incidenţa cumulată a cazurilor în anterioarele 14 zile depăşise pragul de 3/1000 locuitori. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: