Un nou şef la Serviciul de Permise Auto

> În două săptămâni, potrivit prefectului, se va reveni la normalitate

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a anunţat, miercuri, că la Serviciul Comunitar de Înmatriculări şi Permise Auto Suceava a fost numit un nou şef interimar, pentru o perioadă de 6 luni, şi că speră ca în termen de două săptămâni să se reintre în normalitate cu activitatea acestui serviciu.

Prefectul a spus că a emis ordinul de împuternicire în funcţia de şef de serviciu a subcomisarului de poliţie Alexandru Cătălin Duţuc, până în data de 31 iulie a.c.

Prefectul a informat că în prezent sunt şapte examinatori la Suceava şi a mulţumit direcţiei generale de resort pentru detaşarea unor examinatori, fiind repartizaţi în judeţ doi examinatori de la Bucureşti, unul din Iaşi şi unul din Galaţi.

„Toate programările se desfăşoară cu normalitate” a declarat prefectul.

Potrivit acestuia, din cadrul IPJ Suceava vor fi detaşaţi ofiţeri şi doi agenţi, care, după toate procedurile, vor putea să suplinească lipsa examinatorilor, astfel încât activitatea acestui serviciu să se desfăşoare fără probleme.

„Consider că este timpul ca acest serviciu comunitar să îşi revină la adevărata sa menire, să-şi întoarcă faţa către beneficiarul final, către cetăţean şi către societăţile comerciale şi să activeze într-un regim transparent şi cu corectitudine” a mai declarat Moldovan.

Prefectul a mai spus că acesta a fost mesajul pe care încearcă să-l transmită inclusiv prin numirea lui Alexandru Cătălin Duţuc, care i-a lăsat impresia unui om hotărât, a unui ofiţer de poliţie corect.

„Ne dorim un serviciu public care să acţioneze conform menirii sale iniţiale” a punctat Moldovan.

Prefectul a spus că înţelege supărările persoanelor care nu au putut fi testate şi că în perioada următoare se fac reprogramări şi are convingerea ca în două săptămâni să se intre în normalitate.

„Nu este uşor, peste noapte, să îndeplinim anumite cerinţe” a subliniat prefectul.

El a mai declarat că urmează să fie modificat şi locul de unde începe testarea pentru proba practică.

„Sunt discuţii avansate cu administraţia locală şi cu societăţi comerciale să identificăm noi zone, astfel încât această activitate să se desfăşoare fără sincope” a spus prefectul.

Alexandru Moldovan a arătat că în perioada următoare aceste lucruri vor fi definitivate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: