Primarul Ion Lungu aşteaptă ca mobilierul pentru centrele de vaccinare din municipiu să ajungă azi

> Eu încerc să fiu optimist că până la sfârşitul săptămânii aceste centre pot fi operaţionale, a declarat edilul-şef

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că municipalitatea a lansat procedura de achiziţii în regim de urgenţă pentru dotarea centrelor de vaccinare din municipiu şi că speră ca acestea să devină operaţionale până la sfârşitul săptămânii.

„Ne punem cu toţii speranţe în acest vaccin” a declarat primarul Ion Lungu, care consideră că vaccinul ar putea pune capăt pandemiei.

El a arătat că, în continuare, va trebui să fie respectate măsurile de distanţare fizică şi de protecţie sanitară.

Primarul a spus că municipalitatea a acţionat pentru pregătirea campaniei de vaccinare şi că s-au definitivat cele cinci centre din municipiu.

Lungu a menţionat că dacă iniţial s-a discutat să fie amenajat un centru de vaccinare şi la sala de sport a LPS s-a renunţat, pentru că acolo se desfăşoară meciuri de handbal în divizia naţională.

Ion Lungu a spus că Primăria Suceava a declanşat procedura de achiziţie în regim de urgenţă a mobilierului necesar amenajării centrelor de vaccinare, cu circa 64.000 de lei, şi a precizat că are speranţa că, în cursul zilei de joi, cu o zi înaintea începerii campaniei de vaccinare faza a doua, vor veni aceste echipamente.

„Noi dotăm şi punem la dispoziţie aceste spaţii. Cei de la DSP au stabilit circuitele, iar în măsura în care vor veni dotările le vom supune autorizării. Eu încerc să fiu optimist că până la sfârşitul săptămânii aceste centre pot fi operaţionale” a spus primarul.

El a adăugat că urmează apoi responsabilitatea DSP Suceava, de a asigura personalul medical în aceste centre de vaccinare.

„Primăria Suceava şi-a făcut datoria cu celeritate în amenajarea acestor centre de vaccinare” a subliniat Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: