În municipiul Suceava

Rata de infectare a crescut la 2,42 cazuri la mia de locuitori

> Gura Humorului şi Dorneşti au revenit în „zona galbenă”, dar Rădăuţi, Ipoteşti, Sadova, Todireşti, cărora li se adaugă Burla sunt în „zona roşie”

Rata de infectare în Gura Humorului şi Dorneşti a scăzut sub pragul de 3 cazuri la mia de locuitori şi au intrat în „zona galbenă”, în timp ce în „zona roşie” se regăsesc Rădăuţi, Ipoteşti, Sadova, Todireşti şi Burla.

În anterioarele 24 de ore, în municipiul Suceava au fost confirmate alte 42 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, iar rata de infectare a crescut la 2,42 cazuri la mia de locuitori.

În continuare, un focar Covid-19 evoluează în Siret, cu 17 cazuri.

În judeţ, în anterioarele 24 de ore, cinci persoane care fuseseră diagnosticate cu Covid-19 au murit, ridicând la 842 numărul persoanelor decedate în judeţ de la începutul pandemiei.

Rata de infectare în judeţ era, marţi, de 1,54 cazuri la mia de locuitori. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: