La Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava

Lecţii despre speciile de urs

Muzeul de Ştiinţele Naturii a anunţat că, în perioada 1-5 februarie, se va desfăşura proiectul educaţional „Ziua Ursului”.

Potrivit instituţiei, în condiţiile actuale, respectând toate normele sanitare şi de distanţare fizică, preşcolarii şi elevii claselor I-IV sunt aşteptaţi să înveţe despre speciile de urs de pe mapamond şi mediile lor de viaţă, despre ursul preistoric şi fosilele care ne amintesc de acesta. Lecţiile vor fi completate cu materiale audio-video şi exponate din colecţiile muzeului.

„Vom face top 10 cei mai mari urşi, vom desena măşti de urs şi ursuleţi, vom citi ghicitori şi poveşti şi vom afla multe curiozităţi despre cel mai mare animal din pădurile noastre” arată sursa citată.

Lecţiile vor avea loc în fiecare zi la Muzeul de Ştiinţele Naturii, în perioada 1-5 februarie, între orele 10.30 şi 12. Pentru fiecare zi se pot înscrie maximum 8 copii.

Pentru o bună desfăşurare a activităţilor, au fost puse la dispoziţie doritorilor fişa de înscriere şi condiţiile de participare la acest proiect. Înscrierile se pot face la telefon 0230 213775, în fiecare zi, între orele 9-17, până la data de 29 ianuarie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: